Betaal gemakkelijk achteraf met Klarna!

15% korting met actiecode: 15

Retourneren STOER Bracelets

Het kan voorkomen dat je een bestelling wilt retourneren*. Misschien omdat je het product niet mooi vindt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
De kosten voor retour naar de webshop zijn voor eigen rekening.  Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stoerbracelets.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen buiten onze schuld beschadigd zijn of incompleet worden geretourneerd. Behandel het product dus met zorg en zorg dat het goed verpakt is als je het retour stuurt.

* Uitzondering: Al onze  persoonlijk gegraveerde paracord armbanden die je via deze webshop koopt worden op maat gemaakt volgens de door jou ingevoerde specificatie. Het herroepingsrecht is dus NIET van toepassing. De verkoop is definitief na succesvolle betaling

Inloggen
Create an account

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.