Betaal gemakkelijk achteraf met Klarna!

15% korting met actiecode: 15

Frequently Asked Questions

Standaard Levering

STOER Bracelets heeft de mogelijkheid tot standaard levering op alle armbanden. Aangezien wij werken met handgemaakte armbanden, is het voor ons niet mogelijk om ‘same day delivery’ aan te bieden. Al onze verzendingsmethodes maken gebruik van Track and Trace. 

Servicepunt levering

Voor elke bestelling is het mogelijk om gebruik te maken van ‘servicepunt levering’. Hiermee kan je jouw handgemaakte armband laten bezorgen op een service punt bij jou in de buurt! 

Zeker! STOER Bracelets heeft gratis verzending voor elke bestelling boven de €50. 

Bij STOER Bracelets kan je onze armbanden met enorm veel betaalmethodes halen. Dit zijn de betaalmethodes die wij gebruiken: 

  • iDeal
  • Klarna
  • Apple Pay
  • Mastercard
  • PayPal
  • Google Pay
  • Sofort Banking

 

Het schoon houden van je sieraden is uiteraard van groot belang. Om ervoor te zorgen dat dit op een juiste manier gedaan wordt, hebben wij een artikel geschreven. Hier kan je alles lezen omtrent het schoonhouden van je sieraden.

De status van je bestelling kan je ten alle tijden inzien in je account. Onder het kopje ‘bestellingen’ staan alle bestellingen die je geplaatst hebt. Druk hier om naar je account te gaan.

Je krijgt van ons een email op het moment dat je bestelling verzonden is. In deze mail staat een Track and Trace code, waarmee je gemakkelijk en ten alle tijden de bestelling kan volgen. 

Het is uiteraard erg belangrijk dat de juiste polsmaat doorgegeven word. Om jouw polsmaat te meten, hebben wij een speciale pagina aangemaakt. Op deze pagina leggen wij je uit hoe je gemakkelijk je eigen polsmaat kan meten!

Inloggen
Create an account

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.