Betaal gemakkelijk achteraf met Klarna!

15% korting met actiecode: 15

Dit is ons verhaal

STOER Bracelets zilveren armbanden

Sinds 2012

Ruime collectie

9 fysieke winkels

Wereldwijde levering

Hoge kwaliteit armbanden, daar worden wij blij van
Onze missie

Wanneer ik ( Edwin) en mijn vrouw Citty van Sambeek in 2014 een bezoek aan Bali brengen, besluiten we om ons eigen bedrijf op te richten: STOER BRACELETS. Onze zilveren en leren armbanden worden daar speciaal voor u op maat gemaakt voor een zeer schappelijke prijs in onze zilverfabriek.

STOER over ons

In 1997 werd ik  als Marinier nog uitgezonden naar Bosnië. Tegenwoordig benut ik mijn  werkzaamheden als Sociaal pedagogisch hulpverlener in de jeugdzorg en gehandicaptenzorg. En hebben we door mijn defensie verleden ook een defensie-lijn armbanden uitgebracht.

Onze paracord en zeiltouw armbanden worden voor het grootste gedeelte gemaakt door mensen met een beperking, die in een dagbesteding hun werkzaamheden hebben. Ook hebben we mensen die vanuit huis op hun eigen tempo armbanden voor ons maken en versturen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen was vanaf dag één een topprioriteit voor ons. Om die reden speelt de doelgroep waarmee ik dagelijks werk als hulpverlener, een onmisbare rol bij het maken van het eindproduct.

Onze paracord armbanden worden persoonlijk voor u maatschappelijk verantwoord handgemaakt geproduceerd door een groep mensen met een licht verstandelijke beperking. Deze zijn werkzaam in een dagbesteding. Er word behandeling en begeleiding aangeboden aan  (jong)volwassenen met bijkomende problematiek. Voor een zo zelfstandig mogelijk leven.

STOER BRACELETS laat armbanden op bestelling maken, wij houden dus geen grote voorraden, zodat we de kosten voor de stoere  armbanden van zilver laag kunnen houden. Iedere  STOER BRACELETS zilveren armband is speciaal en wordt met de hand voor u gemaakt. Naast het leveren van standaard armband maten kunnen wij armbanden op maat laten maken voor diegene die tussen de standaard maten valt, zoals een zeer smalle of een zeer brede polsmaat. Hiermee onderscheiden wij ons van andere merken, die met standaard maten werken. Wist u dat het maken van een zilveren armband 2 a 4 dagen in beslag neemt?

Op deze manier heeft u een eigen unieke STOER armband in handen waar persoonlijk voor u aan gewerkt is en dit geeft de armband voor u een persoonlijk tintje.

Inloggen
Create an account

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.