nlenfrdeites
 
Gratis verzendkosten vanaf €50,-
 
15% korting met couponcode: 15
 
 

Over STOER BRACELETS

 

We komen al jaren op Bali en weten dat  op Bali de beste zilversmeden werken. In Nederland zijn de prijzen van zilveren armbanden hoog. Wij bieden ambachtelijk en op maat gemaakte armbanden van 925 zilver voor een zeer redelijke prijs.

Onze paracord armbanden worden persoonlijk voor u maatschappelijk verantwoord handgemaakt geproduceerd door een groep mensen met een licht verstandelijke beperking. Deze zijn werkzaam in een dagbesteding. Er word behandeling en begeleiding aangeboden aan  (jong)volwassenen met bijkomende problematiek. Voor een zo zelfstandig mogelijk leven.

STOER BRACELETS laat armbanden op bestelling maken, wij houden dus geen grote voorraden, zodat we de kosten voor de stoere  armbanden van zilver laag kunnen houden. Iedere  STOER BRACELETS zilveren armband is speciaal en wordt met de hand voor u gemaakt. Naast het leveren van standaard armband maten kunnen wij armbanden op maat laten maken voor diegene die tussen de standaard maten valt, zoals een zeer smalle of een zeer brede polsmaat. Hiermee onderscheiden wij ons van andere merken, die met standaard maten werken. Wist u dat het maken van een zilveren armband 2 a 4 dagen in beslag neemt?

Op deze manier heeft u een eigen unieke STOER armband in handen waar persoonlijk voor u aan gewerkt is en dit geeft de armband voor u een persoonlijk tintje.

Heeft u vragen dan staan wij u graag persoonlijk te woord op 06-50588005 of info@stoerbracelets.com

nlenfrdeites